Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Din PC för Alla prenumeration är snart slut! 2 DVD-filmer om du förnyar nu!


Alexa

Recommended Posts

Fick ett e-post meddelande att min PC för Alla prenumeration är snart slut och jag skulle få 2 DVD-filmer om du förnyar nu!

Men förnyar jag via erbjudandet får jag bara 8 nummer, inte ett helt år och missar då alla bonuspoäng som Diino och Norman som jag använder flitigt, så se upp om ni inte vill förlora era premier!

Link to comment
Share on other sites

Stefan Garvander - PC för Alla

Hej!

Aj, aj, aj, vi har dabbat oss lite. Det erbjudande du fick var tänkt att gå ut till prenumeranter som bara provat en kortare prenumeration och inte är redo att bli helårsprenumeranter ännu. Alltså inte till er som redan är helårsprenumeranter. Tack Alexa för att du uppmärksammade oss på detta.

 

Ni som är helårsprenumeranter men ändå fick erbjudandet kan välja att antingen tacka ja till erbjudandet. Men tänkt då på att ni inte får tillgång till förmånerna i PC för Alla Bonus. Eller så struntar ni i erbjudandet, då kommer en förnyelsefaktura på helår hem i brevlådan som vanligt. Och ni kan fortsätta att vara helårsprenumeranter och får fortsatt tillgång till alla förmåner.

 

Har ni av misstag tackat ja, eller ångrar er, kontakta kundservice på pcforalla.se/kundservice eller tel 08-799 62 33 så rättar de till det.

 

Jag ber om ursäkt om detta misstag ställt till det för någon helårsprenumerant.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...