Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Hur ser framtiden ut för MikroDatorn?


Simonh94

Recommended Posts

Hej!

 

Som rubriken lyder, hur ser framtiden ut för MikroDatorn? Känns som att MikroDatorn sjunger sin sista refräng men att Öjvind lägger till ett par verser för att hålla sången vid liv. Alltså sidan känns inte så aktiv till skillnad från PFA där finns det något nytt att läsa varje dag.

 

När man kollar på den HÄR listan så ser man ju att det finns fler skribenter men dom verkar ju inte skriva något, så var håller dom hus?

 

Skulle gärna vilja att den sidan blev mer aktiv, då jag tycker att det är väldigt roligt och intressant att läsa om komponenter osv. Så ni skulle ju kunna söka frilansande skribenter eller låta vem som helst skriva nyheter men att någon måste kontrollera dom innan dom publiceras.

 

//Simonh

Link to comment
Share on other sites

Tyvärr är det mycket sällan de anställda på tidningarna läser något i forumet så om du vill vara säker på att dina åsikter kommer fram bör du nog kontakta dem mer direkt, telefon eller mejl (mejl längst ner på http://mikrodatorn.idg.se/ ). Nu i juli är det nog inte många på plats alls men om någon vecka blir det ju fler.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...