Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Hur ser framtiden ut för MikroDatorn?


Simonh94

Rekommendera Poster

Hej!

 

Som rubriken lyder, hur ser framtiden ut för MikroDatorn? Känns som att MikroDatorn sjunger sin sista refräng men att Öjvind lägger till ett par verser för att hålla sången vid liv. Alltså sidan känns inte så aktiv till skillnad från PFA där finns det något nytt att läsa varje dag.

 

När man kollar på den HÄR listan så ser man ju att det finns fler skribenter men dom verkar ju inte skriva något, så var håller dom hus?

 

Skulle gärna vilja att den sidan blev mer aktiv, då jag tycker att det är väldigt roligt och intressant att läsa om komponenter osv. Så ni skulle ju kunna söka frilansande skribenter eller låta vem som helst skriva nyheter men att någon måste kontrollera dom innan dom publiceras.

 

//Simonh

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Tyvärr är det mycket sällan de anställda på tidningarna läser något i forumet så om du vill vara säker på att dina åsikter kommer fram bör du nog kontakta dem mer direkt, telefon eller mejl (mejl längst ner på http://mikrodatorn.idg.se/ ). Nu i juli är det nog inte många på plats alls men om någon vecka blir det ju fler.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Det var ju synd att dom inte gör det. Då får jag ta och slänga iväg ett mail till dom sen.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...