Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Kan inte byta namn på mappar i Windows 7


hallonanders

Recommended Posts

hallonanders

Hej, jag håller på att lägga in mina cd-skivor på hårddisken. Jag gör detta i Windows Media Player. När jag sedan ska ändra namnet på mappen, (jag vill ha med årtal), så går det inte. Jag får felmeddelandet "Det går inte att slutföra åtgärden eftersom mappen eller en fil i den är öppen i ett annat program. Stäng mappen eller filen och försök igen."

Mig veterligen har jag inget öppet i ett annat program. Jag har provat med att stänga ner Media Player, och sedan försöka. Starta om Utforskaren. Starta om datorn. Problemet kvarstår. Ibland går det att ändra namn dock, men ser inget mönster i varför det går vissa gånger.

 

Väldigt tacksam för svar. MVH // Anders

Link to comment
Share on other sites

hallonanders

Försöker du byta namn på mappen i Utforskaren direkt efter en omstart av datorn utan att ha startat Media Player först?

 

 

Hej, det spelar ingen roll när jag försöker ändra. Ex: Igår rippade jag två cd skivor i media player. Gick inte att byta namn på någon av dem igår (får felmedd). Idag startar jag upp datorn och mediaplayer. 2,5 timme senare går jag in och försöker ändra namnen. Den första går bra. Då bläddrar jag mig vidare till det andra albumet, det går inte (får felmedd).

 

Var det den där grejen med "uppdaterar medieinformation" som du tänkte på? Den borde uppdaterat klart på 2,5 timme antagligen.

Hmmm, svårt för mig det här, men tack för att du klurar.

MVH // Anders

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...