Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
allech

felsignaler vid start

Rekommendera Poster

hej och trevlig midsommar

 

fick precis problem med en HP Pav 9000 som har vista. vid start så är enda livstecknet tre ljudsignaler där den första är något längre. sen händer ingenting förutom att fläkten surra. har för mig att jag sett samma problem på forumet tidigare men hittade inte inlägget.

hälsningar allech

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

hej och trevlig midsommar

 

fick precis problem med en HP Pav 9000 som har vista. vid start så är enda livstecknet tre ljudsignaler där den första är något längre. sen händer ingenting förutom att fläkten surra. har för mig att jag sett samma problem på forumet tidigare men hittade inte inlägget.

hälsningar allech

 

Enligt http://h30434.www3.hp.com/t5/Hardware/My-HP-Pavilion-9000-has-black-screen-at-boot/m-p/22300 så kan det då det låter en lång och två korta signaler byta att grafikkortet har pajat.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

nej F8 fungerar inte. läste även tipsad länk och lutar åt att det är grafikkortet. nu går vi och gör midsommar. tackför hjälpen så här långt.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

om pipningarna handlar om grafikkortet så kolla först att kontakterna sitter i ordentligt, och prova att ta ur kortet och sedan sätta i det igen för att vara säker på att det inte bara lossat lite (delar av en mm fel kan räka för att det inte ska funka)

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...