Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Problem med ljud(kort)


GustavSigurd

Recommended Posts

GustavSigurd

Hej på er!

 

Har fått problem med en av sönernas speldator. Den hade lite småfel som jag fixade med Driver Utility Pro v9.0

Efter körning och nedladdning av uppdateringar så funkar inte ljudet.

 

Har kollat i enhetshanteraren, där finns allt med.

Avinstallerade ljudrutinen och körde omstart, inget hjälpte.

Kollar man i kontrollpanelen och ljudhanteringen under "volym" så är det blankt vid högtalaren och allt är gråmarkerat.

Felkod C00D11BA dyker upp i mediaspelaren också. Har Googlat den men får förslag på en mängd programvaror som skall rätta till detta.

 

Datorn är en HP Pavilion D4495 se, AMD Athlon 64 med ett GeoForce 7900 GTX

 

Har ni några tips.................. :(

Grabben är inte glad just nu.

 

//GS

Link to comment
Share on other sites

GustavSigurd

Jag förmodar att det är Windows XP du använder som OS.

 

Har du varit inne på HPs hemsida?

Enligt HP har du ett Creativljudkort.

Här hämtar du drivrutiner till det:

 

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&dlc=sv&cc=se&lang=sv&product=2511516

 

Har du provat den?

 

Tack för hjälpen!

 

Jag var inne på HP:s sidor. Hittade till slut rätt drivrutin.

Nu verkar allt funka.

 

Kanon med detta forum för att få hjälp (för mig som inte är nåt proffs på datorer)

 

//GS

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...