Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Redigera Video m Pinnacle 14 + ny PC+Ny HD Videokamera


BillyBoy

Recommended Posts

Jag har stött på ett problem som är just nu rena återvändsgränden......Köpt ny Canon Legria HV 40, filmat i 2 månader , köpte ny PC Desktop i veckan som orkar redigera HDV.....Köpte oxå nu Pinnacle Studio 14 Ultimate Collection..... I Torsdag taggad till max för att kunna föra över o redigera.....Startar nya PC ua , Pinnacle går in ua....Kopplar upp kameran m firewire som brukligt

 

Startar insamling via PC o kameran går igång men inget händer på PC skärmen , kan stoppa via datorn men inget kommer som sagt upp på Bildskärmen......Har kollat alla inställningar både i Pinnacle o videokameran......

 

Ring support Pinnacle ( Holland) vi gick igenom dator o program på telefonen men allt verkade ok i Programmet tyckte Pinnacle

 

Ringde supporten Canon men inte mkt att få svar på

 

Så nu står jag här med 4 aktörer , Canon , Pinnacle, Datorn o Windows 7

 

Vad ska jag hitta på ?????

Har provat o bytt Firewire kabel oxå

 

Jag vill ju bara kunna redigera video....................

 

Tacksam för all info eller idéer jag kan få.......

 

Hälsningar

Link to comment
Share on other sites

Guest Olle Munter

Har också för ett tag sedan köpt en HD videokamera men mest använt minneskortet på den. Såg att man måste driva HD kameran via nätadaptern när man för över film till datorn. Kan det vara något sådant du missat, så är det på min HD Panasonic. Bara en tanke, jag kan ju även fattat detta fel, när jag läste manualen till min HD videokamera.

Link to comment
Share on other sites

Hej Olle.....Nej den har jag i......Laddade nyss hem prov versionen Adobe Premär Elements o testade där oxå

 

Men det funkade inte där heller....Kanske nåt fel med utgången på kameran ?????

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Leif Jansson

Hej

 

Kör själv Windows 7 (64bit) och Pinnacle Studio 14 Ultimate

men laddar film från en vanlig DV-kamera(Sony).

Det jag har noterat är att ibland måste kameran vara ansluten till PC'n

samt påslagen(power on) innan Pinnacle startas.

 

Har även råkat ut för lite annat smått o gott.

* kan inte klippa i ett ansnitt om man inte först hoppar en frame fram eller bak.

* menyer behåller 'next' knappen även fast ingen mer meny finns att visa.

* ljudet låter kass vid överföringen. men blir ändå bra vid redigering.

* nedtankad fil måste placeras på C: för att Pinnacle ska hitta den.

(har en fet-disk, D:, för detta men se när filerna hamnar där hittas dom inte)

 

Känns som det kommer en patch snart...

 

/Leif J

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...