Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Avinstallera program


Koskullskulle

Recommended Posts

Koskullskulle

För 3 år sen skrotade jag min gamla HP Deskjet-skrivare och installationsskivan gick nog samma väg. Nu går det inte att avinstallera drivrutiner och tillhörande Photosmart med Ändra/Tabort program. Hur gör jag?

Link to comment
Share on other sites

Det bör egentligen funka att gå in i utforskaren och leta i HP programmappen efter någon uninstall-fil. det kan funka om man inte kan använda "lägg till/ta bort program". Har man otur när man hittat uninstall-filen så kan man bli hänvisad till kontrollpanelen, men det bör fungera

Link to comment
Share on other sites

Jari Karivainio
Hej!
Hämta ett program som heter Revo Uninstaller, ett alldeles utmärkt gratisprogram för avinstallation av program. Städar upp i register och filsystem, läs först noga igenom handhavandemanualen. Sedan är det bara starta Revo i avinstallationsmode och högerklicka på programmet som skall avinstalleras och följa anvisningarna. Avinstallationen sker i ett antal steg där du får hjälpa till vid registerstädningen och i förekommande fall städningen av filsystemet. Har själv använt Revo under ett par år utan problem.
/// Jari
Link to comment
Share on other sites

Koskullskulle

Tack för hjälpen! Har aldrig vetat att man kan använda utforskaren för avinstallation. Hittade lite annat skrot som oxå hamnade i papperskorgen. Så nu finns det plats att fylla på annat skräp igen. Första inlägget i Smart var Bingo!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...