Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Modem ??


stinams

Recommended Posts

Jag har kollat i min dator och då sett att jag har ett modem som heter Agere 97´ någonting, men det står också som okänt och att det inte stöds! Vilken betydelse har detta???

Ständigt frågande och lärande

stinams
Link to comment
Share on other sites

Jari Karivainio
Hej!
Det betyder att modemet är "inbyggd" i chipsetet och är ett så kallat soft modem, ett mjukvarubaserat med andra ord. Är det så att du ser ett gulmarkerat frågetecken i enhetshanteraren innebär det att drivrutinen saknas. Rent praktiskt har det ingen betydelse om du inte avser sända fax från laptopen över telefonledningen. Vill du få bort frågetecknet kan du gå till HP;s hemsida och ladda ner drivaren och installera den, närmare information kan du se på länken nedan.
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=en&cc=se&prodTypeId=321957&prodSeriesId=447351&prodNameId=447337&swEnvOID=1093&swLang=8&mode=2&taskId=135&swItem=ob-48539-1

/// Jari
Link to comment
Share on other sites

Tack Jari för tipset, den sidan har jag varit inne på också tidigare. När jag har kollat i Enhetshanteraren har jag ingen anmärkning på modemet, endast ett gult utropstecken på något som heter Seriel. Så då funkar väl modemet som det skall, eller...........ska man ladda ner drivrutin ändå?

stinams

Link to comment
Share on other sites

Jari Karivainio
Hej igen!
Vi du bli av med det gula utropstecknet får du nog hämta drivaren från HP och installera den.

Hälsningar
/// Jari
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...