Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Google Earth


Attas

Recommended Posts

Försöker ladda ner Google Earth men det går inget vidare.
Får detta felmeddelande:


Image2.jpg

Följer instruktionerna:

Anslutning Felsökning

Nedan visas en lista över möjliga orsaker till fel vid anslutning. Ta reda på vilken av de här orsakerna som gäller dig och följ instruktionerna för att lösa problemet.

 • Din brandvägg, antivirusprogram eller proxy hindrar programmet att ansluta till Internet. I det här fallet måste du lägga till det till undantagslistan för ditt säkerhetsprogram. Om du använder Windows-brandväggen kan du lägga till programmet genom att följa de här stegen:
  1. Klicka på Start i aktivitetsfältet i Windows och välj Kontrollpanelen>Windows-brandväggen.
  2. Välj fliken Undantag.
  3. Klicka på Lägg till program.
  4. Klicka på Bläddra och välj Den här datorn på vänstra sidan av fönstret.
  5. Välj Lokal disk (C:) och klicka på Öppna.
  6. Dubbelklicka påProgram> Google> Common.
  7. Välj mappen med högsta numret och öppna den.
  8. Välj filen googleupdate.exe

  Om du använder en annan programvara för brandvägg går du till programmets webbplats för att få särskilda instruktioner för hur du lägger till program till undantagslistan.

 • Du kanske inte har de senaste uppdateringarna för Windows XP. Om du för närvarande inte kör Windows XP Service Pack 2 kan du uppgradera Windows.
 • Du använder en autentiserad proxyserver som inte stöds. För närvarande stödjer vi Negotiate-autentiseringsschema. Det omfattar både Kerberos och NTLM beroende på vad som finns tillgängligt. Dessutom stöds proxys som använder integrerad autentisering om användaren har behörighet att gå genom den proxyn. Ta reda på om du använder en proxyserver som stöds.
 • Datorns Background Intelligent Transfer Service (BITS) startar inte ordentligt. Bekräfta att BITS är konfigurerat på rätt sätt om så är fallet. Följ de här stegen för att försäkra dig om att BITS är aktiverat:
  1. Klicka på Start i aktivitetsfältet i Windows och välj Inställningar> Kontrollpanelen > Administrationsverktyg>Tjänster.
  2. Välj Background Intelligent Transfer Service från listan.
  3. Högerklicka på Background Intelligent Transfer Serviceoch välj Egenskaper på menyn.
  4. Bekräfta att startläget antingen är automatiskt eller manuellt på fliken Allmänt. Se till att den här inställningen inte är avaktiverad.

Det blir ändå inget av. Vad är fel?

Link to comment
Share on other sites

Det står ju att det inte alltid fungerar ihop med proxy-servrar och du sitter ju bakom en om jag kommer ihåg rätt, så det är kanske proxy-servern som gör att det inte fungerar.

Link to comment
Share on other sites

Det är nog problem med proxyn som spärrar.
Alexas förslag var bra men funkar inte. Varför vet jag inte. Kommer fram till att jag ser en bild på halva jorden och att det kommer fram en "flik" i aktivitetsfältet nere vid Start där det står > Initierar. Sedan låser sig datorn. Har väntat länge på att något ska hända men inget sker. Får stänga datorn med strömbrytaren och starta om. Har av- och ominstallerat några gånger men det hjälper inte. Har också provat med > Reparera.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
 • Create New...