Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Problem med återställning med recoveryskivan


miklon

Recommended Posts

Vill återställs min pc med recoveryskivan, har gjort det förut. Nu startar inte installationen  vid uppstart av datorn. Har kollat Boot sequens i Bios, inget verkar fel. Har testat att avinstallera cd:n, men det gjorde ingen skillnad. Vill ha andra tips på vad jag kan göra?

Link to comment
Share on other sites

Har du ställt in BIOS att starta från CD-spelaren (DVD-spelaren) först? Om du gjort det och den ändå inte startar från skivan, kan du kontrollera att skivan inte är skadad?

Link to comment
Share on other sites

Kan du läsa återställningskivorna också? Om du kan det när du har datorn igång som vanligt, prova att starta återställning därifrån. Ibland går det och datorn startar själv om.

Link to comment
Share on other sites

Hittar ingen fil som startar återställning. Sökte på skivan men vet inte vilken det skulle kunna vara. F.k används skivan också för att uppdatera drivrutiner när datorn är igång.


/Miklon

Link to comment
Share on other sites

Det är en udda kombination att ha en återställningsskiva som också fixar uppdateringar av drivrutiner. Det är en kombination som jag inte varit med om tidigare. Normalt är en återställningskiva väldigt udda i sitt filformat.
Vad är det för fabrikat på datorn och vilken modell?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...