Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

LG BD370 - Blurayspelare med Youtube


Alexa

Rekommendera Poster

lg_bd370_blu-ray_disc_player.jpg

LG BD370 är en blurayspelare som är mycket mer än en vanlig spelare. Installationen och gränssnittet är på svenska, dock finns det ett och annan felöversättning. När du startar spelaren kommer du till en välkomstskärm där du erbjuds att kolla på film, lyssna på musik, titta på bilder och titta på videoklipp från Youtube. Med en bredbandsanslutning och en router kan du kolla på videoklipp från Youtube på ditt tv-apparat utan ha datorn på eller få några extra kostnader.

På framsidan möts du av två luckor, i ena av luckorna finner du ett usb-uttag där du kan koppla din kamera, mp3-spelare eller usb-minne, och där igenom kan du lyssna på musik eller titta på bilder.

Den andra luckan består av den optiska enheten och som stödjer Bluray, DVD och CD-skivor. Du kan koppla din surrondanläggning till spelaren och har du en hd-tv får du ut det bästa ur spelaren. Tyvärr medföljer ingen hdmi-kabel utan det måste du köpa till.
Blurayspelaren är märkt med Energy Star och drar bara 18 watt. När du kollar på Youtube så erbjuds du inte alla funktioner och det är lite jobbigt att skriva det du söker. När du kollar på ett videoklipp kan du bara se filmen och inte skriva eller läsa kommenterar trots att det går att logga in men inte skapa Youtube-konton. Samtliga videoklipp som är inspelade i 4:3 blir dessutom på min tv ändrad till 16:9 vilket gör att jag manuellt måste ändra tvn inställningar.

För dig som kollar en del på Youtube och vill se det på din hd-tv och har nytta av en blurayspelare är det ett bra köp.

M3s test av spelaren: http://m3.idg.se/2.1022/1.224701/lg-bd370-kvickast-i-klassen
Billigate pris på Prisjakt: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=394618
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...