Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Omstart av Windows XP fungerar inte


cd1123

Recommended Posts

När jag klickar på omstart av Windows XP, stänger den ner allt, men "fastnar" i någon form av vänteläge, men startar inte om. Jag måste manuellt stänga av och sedan starta datorn igen.


Något förslag till åtgärd?
Link to comment
Share on other sites

jag skulle testa stänga ner så många program som möjligt, låt windows filerna vara. du kan göra detta via akttivitetshanteraren - processer

Link to comment
Share on other sites

Jag har samma problem som okänd medlem skriver om.
Trött på att använda aktivitetshanteraren och ändå misslyckats med felsökning genom stänga ned program för program och se vilken som låser sig så har jag kört msconfig och tagit bort alla program i autostart, tänkte det kunde fungera med omstart då, men det är fortfarande som om windows bara stänger ned ett par program och stannar vid något och sedan ger upp en omstart och låter windows vara aktivt, har någon en bra felsökningsguide angående detta problem?

Link to comment
Share on other sites

Du kan se om det kommer något i Loggboken (Kontrollpanelen - Administrationsverktyg) just vid den tidpunkt du försöker stänga av Windows.

Se till att avinstallera så många program som möjligt. Många program har ju saker igång som man inte kommer åt från Aktivitetshanteraren, t ex har antivirusprogram drivrutiner igång liksom all hårdvara.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...