Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Conexant high definition smart audio 221 Windows XP SP3


ODahlberg

Recommended Posts

Tjennare !
Har en Compaq som hade Vista på från början men tröttnade och installerade Windows XP som flyter på mycket bättre, men nu till mitt problem. Alla drivrutiner utom ljudet fungerar som de ska. Ljuddrivrutinerna var ganska krånligt att installera jag fick för installera Microsoft UAA Bus sedan ljuddrivrutinerna från vista men ljudet fungerade inte då så jag körde Windows update och gick in i enhetshanteraren och updaterade de och nu kommer de ljud iallafall. Men ljudet är av väldigt dålig kvalitet och skär i öronen, läste att de kune ha med SP3 att göra och.

Någon som vet vad man kan göra?  

Link to comment
Share on other sites

Prövar man många drivrutiner så är det viktigt att man verkligen får bort allt av de gamla drivrutinerna innan man prövar en ny för annars så kan det finnas rester kvar som stör. Ett program för att rensa bort rester av drivrutiner är Driver Sweeper:
http://downloads.guru3d.com/Guru3D---Driver-Sweeper-(Setup)-download-1655.html
Läs där för att få anvisningar om exakt hur du ska göra.

Den här tråden handlar om samma sak så kolla om där är några bra tips:
http://h30434.www3.hp.com/psg/board/message?board.id=OS&thread.id=1803

Men det är väl inte helt ovanligt med bärbara att man är utlämnad till tillverkarens drivrutiner och har inte de tagit fram drivrutiner för det operativsystem man vill köra så kan det bli så att vissa saker inte fungerar.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...