Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Firefox.


perdis

Rekommendera Poster

Jag har firefox 3.08 och jag blir helt galen på den ibland för då står det ``yttligare insticks moduler behövs klicka här för att instalera dom.
Och sen när jag ska instalera dom så fungerar det inte så jag kan inte se innehållet på sidorna.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Vad är det för insticksmoduler som installeras och vilken/vilka sidor besöker du, där det inte fungerar? Om du går till Tillägg i verktygsmenyn, hittar du tilläggen du har till Firefox. Prova att inaktivera några och återvända till sidan som inte fungerar. Bra hjälp för strulande tillägg och hur du går tillväga för att felsöka bland dessa finner du på sidan http://support.mozilla.com/sv-SE/kb/Troubleshooting+extensions+and+themes?bl=n. Tyvärr är den på engelska.

Grundläggande felsökning hittar du på adressen http://support.mozilla.com/sv-SE/kb/Grundl%C3%A4ggande%20fels%C3%B6kning.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Gäst ollemunter

perdis!

Jag kör senaste Firefoxen i Ubuntu 8.10 på en virtuell installation i VMware Workstation på min nya Toshiba dator med Vista Buisness och det funkar kanon. Gjorde närmare 300 uppdateringar häromdagen och Ubuntu virtuellt på svenska, med uppdaterat svenskt tangentbord funkar kanon, specielt Firefoxen, som jag aldrig fått att funka på XP.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...