Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Tävla med ditt skrivbord - vinn superdator värd 18 000!


Andreas Thors

Recommended Posts

Andreas Thors
tavling.jpg

Pyrotech, Son Of The Dragon med GIGABYTES nya Ultra Durable3-teknik på moderkortet, dubbla kopparlager för bättre prestanda och lägre energiutveckling.


Tillsammans med Pyrotech drar vi igång en riktigt kul tävling för alla våra Smart-medlemmar. I potten ligger den grymma speldatorn Pyrotech, Son Of The Dragon (värde: Cirka 18 000 kronor).

Hur tävlar du? Ta bara en skärmdump på ditt skrivbord, komplett med ikoner och allt, och ladda upp i den här tävlingstråden. En jury från PC för Alla väljer ut det bästa, roligaste, smartaste, knäppaste eller finaste.
(Här kan du kolla in vår senaste skrivbordstävling för inspiration.)

Så här laddar du upp:
1. Bli medlem i PC för Alla Smart, om du inte redan är det (klicka här, och klicka sedan på länken för att registrera dig).

2. Ta en skärmdump på ditt skrivbord, komplett med ikoner och rubbet. (Tryck på Print screen på tangentbordet, öppna ett bildprogram som Photoshop, Paint, Painshop Pro eller liknande och klistra in bilden, spara bilden som en fil, till exempel .jpg eller .bmp.

3. Klicka på knappen ovan för att skriva ett nytt inlägg i den här tråden.

4. Klicka på den lilla gula knappen med ett berg på för att lägga till en ny bild. Klicka på Bläddra, och leta upp bildfilen på din hårddisk. Klicka på Ladda upp.

5. Klicka på Svara för att skicka upp ditt bidrag. 

Tävlingen pågår till och med söndagen den 26 april 2009. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Lycka till! Rock-apa
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 357
  • Created
  • Last Reply
2121212121.jpg

Vet inte om jag kommer bli halshuggen för dennaDans...Men jag brukar ändra mitt skrivbord rätt ofta, och tänkte att göra om hela XP till mac vore lite kul.
Link to comment
Share on other sites

mitt skrivbord.JPG

Här är mitt skrivbord. Där har varje ikon fått en egen gren. Sen har jag delat upp ikonerna mellan grenarna så att det blir lätt att hitta. Bilden har jag såklart tagit själv.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...