Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Krångel med mappar.


riisto

Recommended Posts

Jag har ett problem som håller på att driva mig till vansinne. Om jag högerklickar på en mapp och sen trycker på tex "egenskaper" eller "dela ut" så händer det inget. Det kommer alltså inte upp något. Jag har en bra firewall och ett hyffsat antivirus program och har inte haft problem med virus förut så därför antar jag att detta inte är ett virus som spökar, jag har även laddat ner allt som gick att ladda ner på windows uppdate. Någon som har upplevt något liknande och kanske har en lösning på mitt problem. Tacksam för alla svar.

 

jag använder win 2000 pro, explorer 5.5.

Link to comment
Share on other sites

ÄNTLIGEN NÅN SOM HAR SAMMA PROBLEM

Jag hade samma problem i våras efter att jag installerat ÍE 5.5. Men det var ett väldans jobb att ordna tillbaka. Jag gissade att problemet var IE eftersom det är den som skapar dessa rutor. Så jag började med att ominstallera IE men det hjälpte inte. Det gick heller inte att nedgradera. så jag fick vackert ladda hem IE6 och sedan avinsallera IE5.5 och installera IE6. OK jag har den nu på engelska i stället för svenska men det funkar bra för mig.

 

Jag hoppas att det var problemet, men helt säker är jag inte...

Ps. det betyder att du inte kan göra bankärenden med föreninssparbanken eftersom de inte stödjer så NYA webbläsare(de verkar ha dålig kunskap i säkerhetsfrågor). Med andra banker går det bra!

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...