Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Cecilia

Burn4Free - Olämpligt i Programbanken

Rekommendera Poster

Cecilia

Eftersom Burn4Free innehåller annonsprogram så är det ett olämpligt program att ha i Programbanken, åtminstone utan varning.

Referenser:
http://www.sophos.com/security/analyses/adware-and-puas/burn4free.html
http://www.mywot.com/sv/scorecard/burn4free.com
http://www.download.com/Burn4Free-CD-and-DVD/3000-2646_4-10217894.html

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Attas
C, när du nu är inne på brännarprogram, vilket är det enklaste och "bästa" program du kan föreslå? (och helst på svenska)

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Cecilia

Det kan jag inte svara på, jag har bara använt de enkla varianter av Roxio som har kommit med mina datorer. Men CDBurnerXP är på svenska och välkänt, klarar även av DVD trots sitt namn ;)
http://cdburnerxp.se/

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
927

jag installera detta åt en vän för någon månad sedan då jag ville se om det var ett enkelt/lätt program på svenska. det som installeras är en toolbar som faktiskt är ok. man kan tex med hjälp av den ta bort cookies, historik, inskriva adresser, rensa cachen, söka på webbsidor, zooma webbsidor osv. självklart man ta bort denna toolbar.
längst ner till höger visas en ruta på kanske 5x5 cm med reklam, det finns även ikoner som fungerar som länkar för att tanka andra program eller köpa saker. absolut inte det bästa eller det ultimata programmet men hade programmet varit förinställt på att installera spyware som tex zango så kan jag hålla med att det ska tas bort. anledningen till att jag tog bort det är för att det upplevdes som rörigt
http://www.softpedia.com/screenshots/Burn4Free_1.png

det slutade med att jag installera en gammal version av nero 6, jag tror det fanns vissa begränsningar men det räckte åt den här användaren. annars kanske cp burner xp eller deepburner free vara ett alternativ (det sista visar tydligen reklam men det finns ju reklam på nästan varje webbsida så jag anser inte att detta är ett problem)

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Urban Anjar
http://cdburnerxp.se/ har jag goda erfarenheter av också. Tyvärr inte öppen källkod, men i alla fall gratis och lättanvänt. Lätt att bränna ISO-filer med och det är mitt primära användningsområde.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...