Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Burn4Free - Olämpligt i Programbanken


Cecilia

Recommended Posts

jag installera detta åt en vän för någon månad sedan då jag ville se om det var ett enkelt/lätt program på svenska. det som installeras är en toolbar som faktiskt är ok. man kan tex med hjälp av den ta bort cookies, historik, inskriva adresser, rensa cachen, söka på webbsidor, zooma webbsidor osv. självklart man ta bort denna toolbar.
längst ner till höger visas en ruta på kanske 5x5 cm med reklam, det finns även ikoner som fungerar som länkar för att tanka andra program eller köpa saker. absolut inte det bästa eller det ultimata programmet men hade programmet varit förinställt på att installera spyware som tex zango så kan jag hålla med att det ska tas bort. anledningen till att jag tog bort det är för att det upplevdes som rörigt
http://www.softpedia.com/screenshots/Burn4Free_1.png

det slutade med att jag installera en gammal version av nero 6, jag tror det fanns vissa begränsningar men det räckte åt den här användaren. annars kanske cp burner xp eller deepburner free vara ett alternativ (det sista visar tydligen reklam men det finns ju reklam på nästan varje webbsida så jag anser inte att detta är ett problem)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...