Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

FinePix Z100fd


Alexa

Rekommendera Poster

  test.jpg
FinePix Z100fd från Fujifilm 
imponerar!

Kameran från FinePix är lätt och smidig och med sin modena design blir det enkelt att ta bilder. Kameran är dessutom prisvärd!
Det är enkelt att komma åt basfunktionerna som närbild, blixt, porträtt och utlösare. Och den passar perfekt i bakre byxfickan.Kamerans batteri tar ungefär 90 minuter att ladda och håller i ungefär x timmar, Kameran är anpassad för minneskorten xD och SD. Det som skiljer kameran från de flesta andra är blixten som döljs under linsskyddet.

En fördel är funktionen som gör att du kan förhandsgranska bilderna utan att sätta på kameran. Inställningarna och informationen som finns i displayen är på Svenska vilket höjer betyget. Kameran saknar titthål utan du hänvisas till lcd-skärmen vilket kan kännas ovant för nybörjaren. Kameran har också anpassad för en mängd miljöer, med muséemiljön försvinner ljudet från kameran och blixten och med närbildsmiljön kan du enkelt fota och få snygga bilder på nära håll.

Andra funktioner som kameran har är fortlöpande foton, video, ljudkommentarer.
Kameran har också en inbyggd funktion som gör att porträttbilden inte tas före objektet ler.Har du inte den funktionen aktiverat och tar porträtt är risken stor att du får röda ögon med blixten. Kamerans zoomning är inte att skryta med utan är bara på fem gånger. Programvaran och drivrutinerna  som medföljer fungerar till Windows 98 SE eller nyare samt Mac OS X.

Betyg 8/10
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...