Just nu i M3-nätverket
Jump to content

email outlook express


malaga

Recommended Posts

hej jag får följande meddelande  om jag har stängt av både brandväg och antivirus mm och det är fortfarande samma fel

Ett okänt fel har uppstått. Ämne '', Konto: 'NIKOS', Server: 'mailout.comhem.se', Protokoll: SMTP, Serversvar: '550 Your message was classified as spam', Port: 25, Secure (SSL): Nej, Serverfel: 550, Felnummer: 0x800CCC69

Link to comment
Share on other sites

Föst skulle jag scanna datorn efter otyg även om du har ett antivirusprogram. Använd en av de stora antivirustillverkarnas gratis onlinescanningar som de tillhandahåller (gå in på Norton, Nod32, McAfee eller någon annan känd antivirustillverkares hemsida och leta). Använd en som inte är samma som ditt antivirusprogram. Sedan skulle jag scanna efter spyware mm. med Super Anti Spyware och se om den hittar något (finns att ladda hem i PC för Allas programbank).

Hittar du inget otyg som kan kopplas till något som skickar spam från din dator så skulle jag rekommendera att du ringer comhems kundtjänst. Jag gissar att du har ComHem som internetleverantör med tanke på meddelandet du får. Om inte så får du kolla med din internetleverantör så att inte denna har blivit klassad som spamskickare hos ComHem. Det har hänt för att t.ex. Telia blockerats av vissa stora amerikanska internetleverantörer pga att det dykt upp för många spamskickande datorer i Telias nätverk.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...