Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Hittar inte trådlöst nätverk längre.


Daniel6438

Recommended Posts

Hej,

Jo mitt problem började så här...
Jag satt och laddade ner en fil igår, och under tiden satt jag och grejade lite med programmet som hör till mitt trådlösa nätverkskort, jag fick för mig att ändra så att jag andvänder windows inbyggda istället, så ja gick in på kör och skrev in services.msc och körde igång Wireless Zero Configuration och stängde av det medföljande vid namn WMP300NSvc.
Detta hade jag förståss gjort förut utan några problem, men nu så dog allt och jag kunde inte hitta ett enda nätverk, jag ändrade tillbaka till det andra programmet utan att hitta nåt... Jag läste på lite forum om olika saker och lösningar, men inget hjälpte.

Mitt nätverkskort är av typen Linksys Wireless-N PCI Adapter WMP300N.


Till slut blev jag så desperat att jag installerade om hela windows, (detta medförde givetvis mer problem med grafikkorts drivers och dataförluster vid formatering) Men det absolut första jag gjorde efter installationen var att installera drivers till nätverkskortet, och jag fick igång det, jag hade alltså internet!
Ända tills jag installerade grafik drivers... Efter det lade det trådlösa av igen, jag testade med att avinstallerade grafikdrivers igen, men hittade fortfarande inget. Jag var tillbaks på ruta ett igen, fast denna gången med tömda hårddiskar och en förbannad jag.

Så finns det någon duktig person där ute som skulle vilja hjälpa mig skulle jag bli överlycklig! Om ni skulle behöva mer info eller om jag förklarade otydligt så fråga!

Tack på förhand
//Daniel

Link to comment
Share on other sites

Om ditt grafikkort oxå är PCI skulle det kunna vara nåt problem med PCI-platser. Testa flytta nätverkskortet (eller grafikkortet om det går)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...