Just nu i M3-nätverket
Jump to content

the Sims 2


theCatWoman

Recommended Posts

theCatWoman

Dottern köpte en laptop LGE500-L.APFNV för några månader sen. Nyligen när hon äntligen hade råd köpte hon the Sims 2 som inte skulle vara några problem att spela på den datorn enligt Siba. Spelet bara slutar fungera helt plötsligt då hon kommer in till samhällena och ska börja spela. Vad är problemet? Det är ju lite sent att återlämna datorn nu liksom.

Link to comment
Share on other sites

The Sims 2 kräver en ganska bra dator, om spelet stängs av klarar troligen inte datorn av systemkraven som är högre om man kör spelet på en bärbardator.

Link to comment
Share on other sites

Hon har tre års reklamationsrätt, om säljaren har sagt att datorn klarar av Sims men datorn inte uppfyller kraven för Sims så kan det nog anses vara tillräckligt för att kunna reklamera datorn.

Men hon kan ju kolla först om det finns nyare drivrutiner till datorn att ladda ner från datortillverkarens webbplats. Samt förstås om det finns rättningar till Sims.

Hon kan också kolla om det kommer något felmeddelande i Loggboken samtidigt som Sims stänger av sig.

Link to comment
Share on other sites

theCatWoman

Tack för era svar. Angående reklamationsrätten på 3 år (kände jag inte till), gäller det ord mot ord dessvärre så det kan bli svårt. Nåväl, ska kolla läget med butiken.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...