Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Kan IE7 ställa till problem?


BillyDeKid

Recommended Posts

BillyDeKid

Hej alla! jag skulle behöva lite hjälp, Jag har nyss installerat IE7 via windows update hade 6:an innan. Tycker att jag fått problem med photoshop efteråt, när jag använder textverktyget följer inte orden med markören. Även Ad-Aware krånglade när jag skulle ladda ner ny definitionsfil vilket aldrig hänt förut. Så min fråga är finns det problem med olika program efter man installerat IE7?  Tacksam för svar datanovis.

Link to comment
Share on other sites

Guest ollemunter

datanovis!

Knappast, men du kan ju ta bort 7:an så återfår du ju 6:an och då lär du ju märka om det funkar igen. Det kan ju ha blitt nåt strul vid uppdateringen, men det kan också vara något annat som spökar i din dator. Blir det fel vid uppdateringen så brukar det som regel uppdagas innan den är klar. Jag har inte märkt några problem med dom program jag använder, dom funkade före och funkar lika bra efter att jag körde in IE7.

Link to comment
Share on other sites

Det är inte särskilt troligt att det är IE 7 jag har själv haft IE 7 länge och jag har både photoshop och adaware och jag har aldrig haft några problem med dom.

Link to comment
Share on other sites

Linux för Alla
Hej alla! jag skulle behöva lite hjälp, Jag har nyss installerat IE7 via windows update hade 6:an innan. Tycker att jag fått problem med photoshop efteråt, när jag använder textverktyget följer inte orden med markören.


Det låter som ett laggproblem, MSIE7 har långt strängare säkerhetskrav än föregångarna. Kanske bör du se över kryptering, filintegritet, scanning, MRT, annat som kan samverka med webbläsaren. Du skriver ju att du inte upplevde de här problemen med MSIE6.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...