Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Gammal grafikkorts tillverkare släpper nytt grafikkort.


steveez

Rekommendera Poster

Speltillverkarna brukar oftast begränsa sitt officiella stöd av grafikkretsar till ATi och nVidia när det gäller avancerade 3D-grafikspel så som Crysis. Varianterna av kretsarna för laptops brukar ju inte officiellt stödjas men funkar ofta ändå.

Eftersom det är ett nytt kort från S3 som är en gammal etablerad tillverkare av grafikkretsar men som är rätt liten i nischen 3D-grafikkort så skulle jag inte sätta så mycket hopp till att Crysis officiellt säger att de kommer att stödja kortet. Rent teoretiskt ska ju alla kort som stödjer DirectX fullt ut fungera men verkligheten är dock en annan.

Säkrast är att kolla på Crysis hemsida eller posta i något officiellt Crysis-forum tillhandahållet av speltillverkaren.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Det är svårt att säga eftersom kortet inte verkar gå att köpa riktigt än och därmed finns det kanske inte så många som haft möjlighet att testa det. Därmed finns det inte heller bra jämförelser med andra kort förutom de som S3 själva visar, resultat som man alltid ska ta med en nypa salt. Det har hänt flera gånger att grafikkortstillverkarna spetsat till drivrutinerna genom att de optimerar sig för testapplikationer och därmed visar bättre siffror än vad de skulle prestera om man körde dem i ett reellt sammanhang. Drivrutinerna optimerar sig visserligen för olika spel också men det blir väldigt svårt för en konsument att kunna jämföra prestanda om tillverkarna slår av funktioner som inte testprogrammen mäter vilket ger sämre bild men bättre poäng i slutresultatet.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...