Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

XP Service Pack 3


esd

Rekommendera Poster

Hej

Vet i om det finns någon slags beta version av xp service pack 3 att ladda ner? och i så fall hur stabil och buggig är den vilka risker finns det med att installera den?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Är man utvecklare med sk MSDN licens eller om man har tillgång till Microsoft TechNet (till för it-proffs på it-avdelningar) så kan du med all säkerhet ladda hem den. Jag har inte kollat om SP3 finns på Microsoft downloads. Men varför installera betaversionen? Alla patcharna finns via Windows Update och det nya är mest för företagens it-avdelningar att dra nytta av. Dessutom vet vi inte om det kommer bli problem så som det var när SP2 lanserades och en massa program inte fungerade särskilt bra i början.

Om inget oförutsett händer så kommer den skarpa versionen i andra halvan av april och ca 3 veckor efter det kommer svenska enligt datapressen (läs IDG.se :) ). Beta versioner kan mycket väl ha avinstallationsprogram men det är inte alltid att de fungerar och Microsoft själva svär sig fria om något går fel. De menar att betaversioner aldrig skall användas på annat än testdatorer. Men har du en sådan så är det väl bara att köra på:)

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

SP3 finns ute, IDG skrev att SP3 har läckt ut på nätet men Microsoft  påstår att det inte har hänt. Men som sagt som tidigare sagt så finns SP3 för utvecklare mm

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...