Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Ccleaner


majbodil

Recommended Posts

Hej. Pga klåfingriga barn har jag mängder av program som inte går att ta bort via kontrollpanelen eller själva programmet.

Ccleaner lovordas men kan det lösa mina problem? Om jag söker efter problem i registrer i Ccleaner får jag upp en sanslöst lång lista. Törs jag klicka på "Reparera valda problem och vilka problem repareras egentligen? Kan detta gör något åt de ofullständiga programmen?  Tacksam för hjälp.

Link to comment
Share on other sites

A7043VMS190

Med Ccleaner kan du i regel lungt klicka på Reparera valda problem  och du kan också spara registerposterna i en fil om du får problem så är det bara att dubbelklicka på den, när det gäller ofullständiga program som inte går att avinstallera så kan man i regel installera om dom och sedan avinstallera dom.

Link to comment
Share on other sites

Om du väljer reparera valda problem kan du lugnt gå från problem till problem och reparera de du själv väljer eller följa programmets anvsingar om lösningar av problem. Ccleaner är ett utmärkt program som jag har haft mycket stor nytta av.

Link to comment
Share on other sites

jag annvänder det ofta och har inte fått några synliga problem iaf.

Hörde  att inte äns F-secure tar bort barn problemen från datorn.
Som tur har inte jag lyckas fått något sånt på datorn.. men hört att dom kan ställa till det
 Om jag skulle du skulle jag testa råttgift eller flugsmälla. :P

Link to comment
Share on other sites

har haft Ccleaner sedan mer eller mindre starten. har fungerat utmärkt och aldrig skadat min dator, jag brukar rekommendera det till alla jag känner!
använd programmet för att lösa problemen och du ska se att det gör ett bra jobb biggrin.png

Link to comment
Share on other sites

Att göra en systemåterställningspunkt av Windows (om det är det OS:et du använder) är ytterligare ett bra sätt att säkra sig för eventuella problem. Systemåterställaren gör nämligen en fullständig backup av ditt register, för att nämna en sak.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...