Just nu i M3-nätverket
Jump to content

HJÄLP! Panik!


Wynja

Recommended Posts

Vår dator vill inte starta? När vi sätter på den startar den o säger om man vill välja felsäkert läge. Vilket läge vi än väljer så startar den bara om med samma text igen.( Till saken hör att mina barn slarvat när dom stängt av datorn o tryckt på strömknappen i stället för gå  via "Start" o "Stäng av" )

Blir panik då jag kan nada om datorer.....

Mvh//Anna

Link to comment
Share on other sites

Guest ollemunter

Wynja!

Har du en CD-skiva med programmet eller vilket program är det XP eller om du har Vista en DVD-skiva. Stoppa då in CD/DVD skivan i datorn och starta om den, du skall nu få upp en meny där du får välja. Välj att reparera. Detta är det första man kan göra, när det blir så här, efter din beskrivning. Funkar inte detta, så får du återkomma.

Normalt skall det inte göra något att stänga av med knappen, men ibland kan det bli fel, beroende på vad som gjordes på datorn just då.

Link to comment
Share on other sites

Guest ollemunter

Hej igen Wynja!

Ja kanske det. Är datorn relativt ny så kan det vara en idé. Du kan ju prata med dom ni köpte av och ibland  finns lösningen på hårddisken, det är inte ovanligt att man lägger en återställning på disken, istället för att skicka med en CD/DVD med operativsystemet på. Bättre att fråga en gång för mycket, eller inte alls.

Lycka till

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...