Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Utelåst ur Routern!


philip.persson

Recommended Posts

philip.persson

Hej!

Jag har en gammal router som jag hade tänkt testa lite olika saker med utanför mitt stora nätverk. På något konstigt sätt har jag blivit utelåst ur routern, har försökt med admin, och olika standard lösenord! Men det funkar inte! Jag har försökt med rest knappen bår försök 1 och två enligt dlink.se's hemsida! dock inte trean eftersom jag inte kommer in i routern! Hur många gånger jag än har försökt händer det inget! Jag kommer fortfarande inte in i routern!

 

Tacksam för svar!

 

[inlägget ändrat 2007-10-13 00:25:28 av philip.persson]

Link to comment
Share on other sites

Prova med att inaktivera nätverkskortet för att sedan aktivera det igen..En annan lösning är att du tar routern till en bekant och provar där.. Jag har fåt gjort det ovannämda med min f.d Netgear med gott resultat..:)

 

Uppdatera Mera :)

 

Link to comment
Share on other sites

Har du hållit inne reset (rätat gem i hålet på baksidan) i minst 10 s, eller då lamporna börjar blinka?

 

User: admin

Password: [blankt]

 

Link to comment
Share on other sites

Hej

 

Kan vara så att du skall tasta med Restknappen och hålla denna inne i Ca:20-30Sek och testa även med att ha strömsladden i eller utan strömsladd!

 

Detta hjälpte mig när jag skulle hjälpa en kompis!

 

Det man inte vet har man ingen aning om.

Teori och praktik förenas när ingenting fungerar och ingen vet varför

AMD AM25600 3,02Ghz,DDR2 2x1Gb+2x512Mb i Dual 800Mhz,s-ata2 400+160Gb+120Gb 2,5,Nvid PCIE 7600GT

 

[inlägget ändrat 2007-10-13 12:32:47 av Helren]

Link to comment
Share on other sites

philip.persson

Hej!

Tack för alla svar, desvärre har inget av det hjälpt! jag har hållt inne resetknappen i 30 sec både med och utan sladd, utan resultat! Inget av det har funkat! Jag loggar in med admin och inget lösenord. Men jag kommer inte in. En sak som jag har provat var att hålla in resetknappen i 10sec, och sedan sätta in strömen utan att släppa reset, och fortsäta hålla in reset i 10 sec till. Sen när jag släpper reset så börjar lamporna m1 och m2 blinka jätte snabbt, och fortsätter så till's jag bryter strömen. När den gör det tilldelas inte min dator någon ip från routerns dhcp.

För att fixa detta för att få ip igen måste jag ta ut strömen och hålla in reset igen och sen sätta i strömen, och då funkar den igen, men kan inte komma åt web gränsnitet.

Jag testade låta den stå och blinka med m1 och m2 i en timme sedan bröt jag.

Dlinken är en DL-704P

 

Jag har aldrig varit med om något liknande om detta problem, jag har två andra routrer som också är d-link med modellerna:

DL-704P

DL-624

och de går att reseta utan problem, har testat på min andra DL-704P av samma modell som den jag inte kan reseta men den andra går att resetta finfint! :)

 

Men problemet kvarstår med den gammla routern! :(

 

Tacksam för svar!

Tack alla ni som har hjälpt mig med de senaste svaren!

 

/Philip

 

[inlägget ändrat 2007-10-13 13:09:46 av philip.persson]

Link to comment
Share on other sites

philip.persson

japp, jag anger 192.168.0.1 i explorern för att komma åt d-linkens webgränsnitt. Jag får upp rutan att Dl-704P kräver inloggning men jag kan inte logga in, den nekar min access.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hej,använd admin och skriv password i rutan password, eller 1234 istället för password, detta fungerade på våran router, lycka till.

Mvh

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...