Just nu i M3-nätverket
Jump to content

office 2007


supporter

Recommended Posts

Hej! Jag har nyligen installerat MS-Office 2007 och det jag reflekterade över är att alla varningar om att bakåtkompatibiliteten var dåligt enligt en massa skriverier. Jag har lagt märke till att om jag ändrar en fil som jag gjort i en tidigare version av Office så när jag sparar ändringar så behåller filen samma attribut som förut. Konstigt va!?

 

Link to comment
Share on other sites

det är väl inget konstigt med det?

programmet öppnar ju dokumentet i samma format, bara det att det öppnas i kompablitetsläge. men i det läget fungerar inte vissa "nya" funktioner i word (vet inte vilka)

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Jag menade inte att det var någon stor katastof! Det som jag menade var att jag blev förvånad över att det funkade så väl med tidigare utgåvor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

jaha! jag hade liksom inte hört något om kompablitetsproblem med älre versioner. själv tycker jag att office 2007 funkar hur bra som hels och försöker tvinga alla jag känner till att installera det. en annan bra sak är att det går att spara till pdf direkt i programmet.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Jag har gjort en utvärdering nu och jag tycker att det funkar bra. Jag har även installerat tillägget för PDF och XPs och det är ju bekvämt och bra.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...