Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Utforskaren har slutat fungera!


fjed

Recommended Posts

Jag blir snart tokig på Vista. Nu får jag alltid upp ett meddelande "Utforskaren har slutat att fungera". Finns det någon förklaring varför detta händer? Jag har bara provat att göra en systemåterställning men det har inte blivit bra resultat.

 

Link to comment
Share on other sites

Fanns problemet nä du fick datorn eller intallerade vista? minns du om du installerat något och att problemet uppstått efter det. det borde komma upp ett fönster som frågar om du vill skicka in problemet till Microsoft. reomenderar att du gör det.. annars så har det släppts endel uppdateringar nu på senaste tiden så prova uppdatera vista.

 

Link to comment
Share on other sites

Det har fungerat tidigare. Men har kommit fram till att det är Nero som har ställt till det. Jag har nyligen installerat det. Ska prova avinstallera Nero och prova annat.

 

 

Link to comment
Share on other sites

 

i xp så är det så att om man valt visa som miniatyrer i mapparna och man tex har en ofullständig nedladdning så kan det va svårt att öppna just den mappen.

det fixas genom att byta visning till ex detaljerad lista i alla mappar. möjligt att detta är ditt problem, om du tror det så kan det ju värt att testa det

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...