Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Benna

Mitt internet försvinner var 3:e minut!

Rekommendera Poster

Mitt internet försvinner bara var 3:e minut ungefär och sen får man vänta tills kopplingen kommer upp igen tar typ 5 min, har router : Netgear 6v14 tror jag och jag har xp pro~ service pack 2

 

Scannat min dator med AVG 7.5 har inte hittat något.

 

Tack för hjälpen mvh benna

Redigerad av Benna

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

jag har ingen lösning på ditt problem då jag hade samma problem med min d-link router, testade med nyare drivrutiner för mitt nätverkskort men hjälpte inte så köpte ett wlankort via usb istället.. men testa med nya drivrutiner?

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

 

Hej

 

Är det en RP614V2 så kan jag skicka dig en fil som du kan ladda upp! Hjälpte en igår med samma problem!

 

Men en E-Mail Adress hjälper ju till!

 

Teori är när man vet allt och ingenting fungerar.

Ha det!

Helren

Och teori och praktik förenas när ingenting fungerar och ingen vet varför

AMD 939 2,25Ghz,2x512Mb i i Dual 800Mhz 400+120Gb,Nvidia 7600GT P

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

 

Hej Benna1

 

Skicka mig din e-mail adress så ska du se att det löser sig!

 

Teori är när man vet allt och ingenting fungerar.

Ha det!

Helren

Och teori och praktik förenas när ingenting fungerar och ingen vet varför

AMD 939 2,25Ghz,2x512Mb i i Dual 800Mhz 400+120Gb,Nvidia 7600GT P

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...