Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Misslyckad F-Secure installation


Sim

Recommended Posts

Hej!

Jag har hjälp en kompis att installera en OEM-version av F-secure, som han fick via prenumeration på PC För Alla. Efter mycket besvär med inläsning av CD:n för installation, gick sedan inte att starta upp. Och inte heller går det att avinstallera, så att vi kan göra ett nytt försök. Tacksam för förslag om hur vi går vidare.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Pontus Jeppsson

Hej!

 

Det är en del läsare som haft problem med installationen av F-Secure. Därför har vi satt ihop en sida med instruktioner och lite vanliga frågor och svar. Hoppas det kan vara till någon hjälp.

 

Gå till: pcforalla.se/f-secure

 

Lycka till!

 

Link to comment
Share on other sites

 

Hej!

Det gäller Win XP SP2 (ej Vista). Vi gjorde installationen enligt de instruktioner i pcforalla.se/f-secure men problemet är att F-Secure 2007 inte startar OCH INTE HELLER GÅR ATT AVINSTALLERA, som jag skrev inledningsvis. Jag måste även säga att CD-skivan betedde sig konstigt, dvs den srurrade intensivt och det behövdes 3-4 försök innan vi "lyckades" slutföra installationen.

 

Link to comment
Share on other sites

 

Hej!

Vi stängde av Windows-brandväggen och efter ett par uppstarter ville plötsligt F-Secure fortsätta med installationen (!), vilken till slut lyckades. Borde det inte finnas en uppmaning till detta när man installerar programmet? Tack för alla svar.

 

Link to comment
Share on other sites

 

jo självklart!

man tycker att f-seure borde borde känna av detta och varna eller inaktivera windows brandvägg.

det är första gången jag hör talas om att windowsbrandväggen krockar med en annan brandvägg.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Du är inte ensam om att ha problem med F-secure. Köpte 3-användarversion 2007, avinstallerade Symantec på alla 3 datorer och startade med F-secure. Resultat ingen av datorerna i mitt nätverk fungerade normalt och ingen uppkoppling till Internet. Ca en veckas jobb att med hjälp av F-secures support ta bort varje spår av F-secure på datorerna + att göra systemåterställning på 2 av dem. Gissa om jag sedan gick och köpte motsvarande Symantecs program för mina 3 datorer! Dyrbart att försöka byta!

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...