Just nu i M3-nätverket
Jump to content

ingen IP adress


Aslan

Recommended Posts

Mitt internet har lagt av. Jag har bytt modem, testat med en ny dator. Då fungerar internet. När jag koplar in den gamla datorn igen så söker den efter ny Ip adress med det kommer bara ett meddelande om begränsad eller ingen anslutning. Modemet har kontak med nätverkskortet ( Lan lampan lyser). jag har prövat att ominstallera drivrutiner för moderkortet med integrerat nätverkskort men det hjälpte inte. jag har också väntat en halvtimme och prövat igen. inget har hjälpt.

Någon som har några fler förslag??

 

Link to comment
Share on other sites

 

när du klickar på din aktuella anslutning i kontrollpanelen så söker datorn och du får upp detta felmeddelande?

 

är allt ok i enhetshanteraren?

 

 

Link to comment
Share on other sites

När jag försöker reparera anslutningen så kommer det meddelandet upp. I enhetshanteraren så visas det att nätverkskorten fungerar som dpm skall och Lan lampan lyser i modemet. Nu såg jag att mitt Panda antivirus har blockerat något just den dagen som internat upphörde. "Ip/TCP/UDP paket med rubriker med inkonsekventa data skyddat genom brandvägg. Kan det vara så at brandväggen har blockerat inkommande ip adress av någon anledning. Mystiskt. Skall höra med supporten på Panda

 

 

Link to comment
Share on other sites

 

det visade sig vara Panda Antivirusprogram som låg och blockerade ny ip adress av någon outredd anledning. jag avinstallerade Panda och laddade hem det igen och installerade om det. Sedan har det fungerat utan problem.

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...