Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Tappar nätanslutning


Ford Escort

Recommended Posts

 

Hej!

Har en fast dator med följande systeminställningar

 

Operativsystemets namn Microsoft Windows XP Home Edition

Version 5.1.2600 Service Pack 2 build 2600

Operativsystemets tillverkare Microsoft Corporation

Datornamn H-MHMQ7FLKHLDM5

Datortillverkare ASUS

Datormodell A7V400-MX

Datortyp X86-baserad dator

Processor x86 Family 6 Model 8 Stepping 1 AuthenticAMD ~1493 Mhz

BIOS-version och -datum Phoenix Technologies, LTD ASUS A7V400-MX ACPI BIOS Revision 1009, 2004-12-21

SMBIOS-version 2.3

Windows-katalog C:\WINDOWS

Systemkatalog C:\WINDOWS\system32

Startenhet \Device\HarddiskVolume1

Nationella inställningar Sverige

HAL (Hardware Abstraction Layer) Version = "5.1.2600.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158)"

Användarnamn H-MHMQ7FLKHLDM5\Håkan

Tidszon Västeuropa, normaltid

Sammanlagt fysiskt minne 512,00 MB

Tillgängligt fysiskt minne 81,30 MB

Sammanlagt virtuellt minne 2,00 GB

Tillgängligt virtuellt minne 1,96 GB

Växlingsfilsutrymme 1,22 GB

Växlingsfil C:\pagefile.sys

 

Allt fungerade bra tills jag köpte en HP Notebook och en trådlös router D-Link DI 624

Har installerat dessa och HP:n fungerar bra mot nätet men den fasta datorn tappar anslutningen till nätet efter ca 30 sek. Kör reparera anslutningen och det fungerar ca 30 sek. etc etc

 

Den fasta datorn har ingen trådlös anslutning.

Har Telia adsl bredband.

Är det möjligen fel på någon inställning?

Tacksam för hjälp!

 

 

Link to comment
Share on other sites

Du kanske har råkat sätta på satrömsparfunktionen för nätverkskortet.

 

Kolla detta....

==================

On a world without walls and fences, who needs Windows and Gates?

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...