Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Bredbandet funkar inte genom routern


Guest idgadmin

Recommended Posts

Guest idgadmin

Hejsan!

Plötsligt hade jag ingen uppkoppling till internet. Det stog att jag var ansluten men det funkade inte i allafall.

Jag testade att koppla bort routern och då funkade plötsligt internet, så jag antar att nått är fel med routern men jag vet inte vad, lamporna lyser ju o allt. Har haft routern och den har funkat perfekt í ungefär ett år ända till nu : / .

Routern är D-Link, DI-604.

Mitt bredband är BBB 10 mbit.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Jag hade också en DI-604, och den la av efter ett par månader. Jag har kollat runt och fått reda på att den är lite si och så med kvaliteten på den. Jag har skaffat mig en DGL-4100 istället. Den är en "racermaskin" i jämförelse. Funkar perfekt, är tydligen deras specialmodell för spelare som har krav på att det ska funka.

 

 

[inlägget ändrat 2006-08-21 16:14:52 av Maniac]

Link to comment
Share on other sites

Har oxå en d-link604 som buggar upp sig ibland,har hört att dom blir lite för varma (ska stå svalt)man kan prova att skaffa en ny drivrutin en firmwarehttp://www.dlink.se/?go=jN7uAYLx/oIJaWVTALoeU8H8g50JcLpcS8Soa/OkywigA80gxbIvNJ0nJaVg5jglFy7qzSA=

 

mvh Digbit

 

AMD64 3200+Extreme,Abit NF8,512Ram,Gainward GeF6800LE 128M,160G

P4 1,7 ,512Ram,POV GeF6600 256M .80G

 

"Tålamod är fiskarens bästa vän"

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...