Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Hittar inte maskinvara


Guest idgadmin

Recommended Posts

Guest idgadmin

Har ett problem som jag bara inte kommer runt.

 

Har nyligen köpt och installerat ett nytt moderkort, ett ASUS A7V600-X. Problemet är att datorn inte hittar joysticken, musen eller min mobiltelefon. När jag kopplar in min mp3 spelare så är det inget problem, då hittar datorn den och den finns i utforskaren, så det kan inte vara något fel på usb portarna.

 

Jag har en AMD Athlon XP 2400+

 

Mycket tacksam för hjälp.

 

Link to comment
Share on other sites

Kolla i BIOS setup om någon port är inaktiverad... Eller kolla efter nya drivrutiner... Kolla tillverkarens hemsida?

 

-----

 

OS: Windows ME (usch)

[RÖD]Chipset: Intel P3 (okej)

Grafik: Geforce 5200FX 128MB TV-ut (riktigt skönt)

CPU: 733 MHz (acceptabelt)

HDD: 7.63GB + Samsung Spinpoint 200 GB (nice)[/RÖD]

 

Link to comment
Share on other sites

Guest idgadmin

 

Jag har varit i BIOS och testat de flesta inställningar, och uppdaterat drivrutinerna från ASUS hemsida. Tror dock inte att det är det som är problemet, datorn hittar ju mp3 spelaren utan problem, kan det ha med strömförsörjning attt göra, jag har flyttat de jumpers på moderkortet som ger usb kontakterna ström, men till ingen nytta.

 

Förstår inte vad detta kan vara.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest idgadmin

vissa A7V600-X moderkort har problem med USB kontrollern, vilket är ett fabrikations fel, du kan testa med att flasha om biosen, i annat fall är det bara reklamation som gäller

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...