Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

byta grafikkort


peran

Rekommendera Poster

Har för nuvarande et Radeon 9200, tänkte byta till radeon 9800 pro.Är det nån mening och är det svårt?

 

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Vad sitter det för komponenter i din dator för övrigt?

Om de resten av komponenterna är bra så kan du vinna ganska mycket på grafikkortsbytet.

 

Det är inte svårt att byta ett grafikkort.

Börja med att starta datorn med det gamla grafikkortet, ta bort alla drivrutiner och allt som är installerat av ATI. Stäng av datorn och lossa alla sladdar till grafikkortet. Skruva sedan loss grafikkortet från chassit. Sedan tar du loss grafikkortet från sockel genom att vicka lätt och dra det rakt uppåt.

För att installera det nya grafikkortet så gör du hela proceduren i omvänd ordning. Börja med att sätta i kortet i samma AGP-port som du lossade det gamla från. Se till så att det inte ligger något damm eller skräp i sockeln. Tryck sedan kortet rakt ner i sockeln så att du känner att grafikkortet har bottnat. Skruva fast grafikkortet och koppla alla sladdar. Starta datorn och installera nya drivrutiner. Nu skall det vara klart att använda.

En mycket viktig sak är att använda antistat-armband när du arbetar i datorn för att undvika ESD-skador på komponenterna. Dessa armband kan du köpa i de flesta butiker som säljer datorprodukter.

 

/*---------------------------------------*/

"Cheating is like masturbation. Feels good while you're doing it but once you're finished it only emphasizes how empty and shallow your life really is."

 

 

[inlägget ändrat 2005-07-03 15:17:01 av Warwolf]

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...