Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Ess

NIS2003

Rekommendera Poster

Hej!

Nu har jag installerat om datorn och när jag installerade NIS2003 så har något hänt som oroar mig: jag kan inte aktivera intrusion detection (auto-block är dock ibockad), får då en ruta som säger Failed to save settings. Please verify that your windows account is not restricted. HUR verifierar jag detta??? Har win98SE och har bara en användare och det är jag själv! Har satt lösenord på nis:en för säkerhets skull. Vidare så när jag går in i options och fliken LiveUpdate så är nästan allt (Enable Automatic LiveUpdate är fortfarande ibockad) jag har bockat för borttaget!!?? VAD gör jag för fel??? Har ju inte installerat annorlunda denna gång mot andra gånger :-S Jag har läst frågan och svaret på http://pcsupport.idg.se/viewmsg.asp?EntriesId=404007 men det var inte till nån hjälp för mig, tyvärr. Såvida jag inte är helt lost och missade något!?

Ytterst tacksam för (utförligt) svar och råd!

Snarast!

/Ess

 

Nu har jag funnit en lösning för problemet (själv installerade jag om och fick så bort felmeddelandet) ovan, men tyvärr har jag ett nytt och det är att när jag aktiverar monitor auto-update av intrusion i options så är det bortbockat när jag kollar, efter att ha sagt ok!

Länk till lösning för er andra av första problemet:

http://search.symantec.com/custom/us/query.html

 

"...och ur kaos talade en röst till mig och sade: Le och var glad, ty det kunde vara värre. Och jag log och var glad och det blev värre."

 

[inlägget ändrat 2005-07-06 10:55:37 av Ess]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...