Just nu i M3-nätverket
Jump to content

WinX


Guest idgadmin

Recommended Posts

Guest idgadmin

Jag ska få igång ett fildelningssprogram men vet ej hur jag ska göra. Det står att " WinX is unable to receive incoming TCP connections from the internet". Sen står det att det beror på olika saker bl.a Brandvägg , LAN och router. Jag har den förstnämnda dvs den inbyggda i windows. Sen står det dock att det är inte viktigt men att det går långsammare att ladda hem musik och ladda upp. Vad ska jag ändra? Vilken port ska jag köra?

 

Tack

 

Link to comment
Share on other sites

Guest idgadmin

 

Precis så heter den. Jag kör med den lägre hastigheten eftersom jag vet inte vilken jag ska välja. Jag har 6699 som förvald i den inkommande TCP kopplingen. Sen har jag i den UDP kopplingen 6257. Mitt fråga är kan jag välja de förvalda portarna? Om man inte kan acceptera inkommande TCP porten så måste man köra i lägre hastighet resp om man ej kan skicka eller ta emot UDP paketen. Så heter det nog på Svenska tror jag.

 

tacksam för hjälp

 

Link to comment
Share on other sites

Guest idgadmin

 

ja du har rätt , missade M:et fullständigt. Men kan du hjälpa mig med det här? Kan jag köra de nämnda mapparna eller är det så att jag ska skriva in något annat?

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...