Just nu i M3-nätverket
Jump to content

67gb fattas


Guest idgadmin

Recommended Posts

Guest idgadmin

Tjenare..

Jag köpte en ny hårddisk i fredags (maxtor diamondmax 10) på 200gb.. Jag installerade om datorn helt med endast den nya hårddisken.. Jag delade upp den i 2 partitioner, en på 10gb och en med resterande utrymmet. Allting fungerade jätte bra och jag kom in i windows. då märker jag att den partitionen där det skulle vara resterande 190gb (185gb) där fanns bara 118gb.. det jag gjorde då var att gå tillbaka till windows-installationen för att kolla om jag hade gjort fel vid partitioneringen, om jag av nån anledning inte hade valt att det resterande utrymmet skulle vara på den partitionen. men så var det inte.. jag har nu ingen aning om vad jag ska göra för att få fram de 67gb som fattas på hdd:n.. någon som kan hjälpa mig?

tack på förhand / Linus

 

Link to comment
Share on other sites

Guest idgadmin

Gjorde du en formatering innan på disken?

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Se info om datadetaljer

DC++ Hub Server (Linux Debian)

 

Link to comment
Share on other sites

 

Eller om du inte vill det så kan du ladda hem en liten fil från maxtors hemsida "big drive enabler" tror jag den heter, som gör att du ser/kan använda hela utrymmet..

Eventuellt måste du göra om partitionsindelningen och formateringen då det skapas ett nytt oallokerat utrymme på 60 gb eller vad det nu var..

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...