Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Ny Firefox


Routerfan

Recommended Posts

Körde verktyget som letar efter uppdateringar till FF och det hittade uppdateringen. Klickade på öppna i filhanteraren men det blev inte så bra så min rekommendation till er som tar hem uppdateringen är att ni stänger webläsaren innan ni installerar 1.0.1

 

 

Link to comment
Share on other sites

 

självklart ska man stänga programmet, inst programmet ska varna om det programmet man försöker uppdatera är öppet....

 

tror jag läste att det är 17(!) blottor som är fixade i 1.01

 

Link to comment
Share on other sites

Guest idgadmin

Jag som kanske e lite noob;) skulle ni vilja vara vänliga att berätta vad det är som är så bra med firefox i jämmförelse med andra weblsare???

 

 

Link to comment
Share on other sites

 

Håller med "cheeff". Firefox skulle ju vara sååå bra, utan säkerhetsblottor! Vad händer? Jo samma sak som med Microsoft. Uppdateringar för att stänga säkerhetshålen! Visar väl bara att det är som med allt annat att det också går mode bland webbläsarna. Än en gång har vi åkt dit för reklammakarna! Som info. kan jag upplysa om att Microsoft inte släpper några nya säkerhetsuppdateringar denna månad. Undrar när Firefox går ut med samma info.? *satir*

 

Link to comment
Share on other sites

Som info kan jag upplysa om att Internet Explorer kommer med en betaversion 7.0 i sommar. Vår vän Bill har meddelat det i ett tal på en säkerhetskonferens i San Fransisco. Allt enligt konkurrenten PCHemma. Där kan man snacka om att vara ute i god tid.

I takt med att en webbläsare blir större på marknaden, så blir den också tyvärr intressantare för hackers. Därav uppdateringar. Jag tycker väl inte man behöver orda så mycket om Firefox antal uppdateringar jämfört med vad Microsoft lyckats åstadkomma med IE.

Sen är det väl upp till var och en bedöma vilken som är bäst.

 

 

Link to comment
Share on other sites

 

"Jag tycker väl inte man behöver orda så mycket om Firefox antal uppdateringar jämfört med vad Microsoft lyckats åstad ..." Så låter det nu ja. "Sent ska syndaren vakna" *ironi*

 

Link to comment
Share on other sites

Firefox har knappt 5 procent av marknaden, IE har 92.7 procent. Jag tycker det är bra med en uppstickare som konkurrerar och som framförallt tvingar Microsoft att skärpa upp säkerheten. Det kommer oss alla till godo.

Jag tycker också att det är bra med framåtsträvare som Ludde49 som gynnar storfinansen (ironi så det knappt är sant)

 

 

Link to comment
Share on other sites

 

"Jag tycker också att det är bra med framåtsträvare som Ludde49 som gynnar storfinansen (ironi så det knappt är sant)" Den var bra:-) "Upp till kamp emot kvalen, sista striden det är..."

 

Link to comment
Share on other sites

Tydligen inte tillräckligt bra för du skulle mej poäng för den.

 

Eftersom inläggen i tråden övergått från att röra Firefox vs IE till vem som är mest ironisk så lägger jag ned.

Jag kan bara avslutningsvis nämna att jag använder båda webbläsarna, det ena utesluter således inte det andra.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...