Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Gäst idgadmin

fel när jag klickar på en video/ljudlänk

Rekommendera Poster

Gäst idgadmin

när jag klickar på en video/ljudlänk så att den öppnar i windows media player får jag alltid felmeddelandet: " det gick inte att upprätta en anslutning till servern. "

 

för att jag ska kunna lyssna på t.ex. ljudklippet så måste jag högerklicka på länken och sen välja spara mål som...

 

detta är irriterande och det var inte så förut (länge sen) är det nån inställning som måste ändras. det enda jag kan komma på är att jag har f-secure antivirus och brandvägg nu och det hade jag inte förut. men eftersom det funkar när jag tar spara mål som, så undrar jag om det är det...

 

[inlägget ändrat 2004-10-02 18:30:11 av vukan]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Om du vill att Windows Media Player ska kunna gå ut på nätet så får du ändra i F-secures brandvägg. Ta fram de avancerade brandväggsinställningarna och där fliken Program, om Media player finns med så ändra egenskaper från neka till fråga eller tillåt.

 

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gäst idgadmin

tack så jättemycket. Nu funkar det! :)

 

[inlägget ändrat 2004-10-05 22:32:55 av vukan]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...