Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Mapp problem & webcam


Guest idgadmin

Recommended Posts

Guest idgadmin

Hej på er allesammans!

 

Sedan 2 dagar tillbaka då jag defragmenterade min dator så har mapparna "Den här datorn" & " "kontrollpanelen" uppfört sig konstigt. I Den här datorn så vill jag att mina hårddiskar, dokument m,m ska vara grupperade, men när jag har inställt så att det ska vara grupperat så väljer den tillbaka till ogrupperat läge efter att jag t ex gått ur mappen eller startat om datorn.

I Kontrollpanelen så blir det automatiskt grupperat, vilket jag inte vill och väljer då o grupperat. Men det blir samma som med Den här datorn, inställningarna gäller inte efter att jag gjort nåt annat... Jag märkte först o främst att inte min webkamera kunde förhandsgranskas, jag vet inte om det beror på att jag defragmenterade men skulle vara ohygligt tacksam och glad om nån kunde hjälpa mig!

 

MVH Carl

 

Link to comment
Share on other sites

Skaffa hem TweakUI & installera detta. Sedan du startat detta pgm så öppnar du Explorer & sedan Customizations & där finns en inställning för hur många mappar XP "ska komma ihåg" inställningarna för. Själv har jag ställt denna siffra på 5000. Default är 400!

Gådd lökk...

Man ska va som man é,

då man inte vart som man skulle...

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...