Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Hårddisk problem


Guest idgadmin

Recommended Posts

Guest idgadmin

Hej,

 

Hoppas någon bright person här kan hjälpa mig!

 

Jag omformaterade min hårddisk och installerade om Windows Xp Pro. installationen gick ovanligt segt och när installationen väl var färdig tar det 6-7 minuter att starta Windows XP. Om jag går in under enhetshanteraren står det PIO mode och jag kan ej välja DMA som är ett snabbare interface vad jag förstår???

 

Kand et vara någon dålig flatkabel. Jag har testat att avinstallera Primary IDE Channel (och startat om datorn) men det har inte hjälpt.

Jag har en sekundär hårddisk satt som Secondary Master (den primära är på Primary Master).

 

Mvh

Niklas

 

Link to comment
Share on other sites

Testa sätta en som Slave?

 

 

[bLÅ]

//Micke

Support Engineer

Microsoft Personal Support

[/bLÅ]

[FET]

Inlägget är inte förknippat med några garantier eller ansvarsåtaganden av vilket slag det vara må, det medför heller inte någon överföring av rättigheter. Användning av informationen i inlägget sker på egen risk. Användning av förekommande script, datorprogram eller liknande regleras av villkor som finns på Microsofts hemsida

[/FET]

 

Link to comment
Share on other sites

Guest idgadmin

Menar du att jag ska sätta hårddisk 1 på Primary Slave? Jag har ju två hårddiskar. Förutsättningar är att hårddisk 1 (OS) sitter på primary Master och hårddisk 2 på Promary Slave. På Secondary Master sitter DVD-spelare och på Secondary Slave sitter DVD-brännare.

 

Tacksam för din hjälp, Micke!

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...