Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

kan man lita på norton?


julius

Rekommendera Poster

hej tänkte skriva mina pin-kod till bankkortoch mastercard osv.på norton internet security där det står konfidiellt info för att vara säkert ställe förvara dom (ifall jag glömmer nåt)finns det bättre ställe gömma pinkod till sitt bankkort?hur gör ni har ni det bara ihuvet?tack h.jussi

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Det är säkert i lagra känslig information i Symantecs program eftersom Symantec alldrig kommer att kommer att få åtkomst till denna information eller sprida den vidare. Men om din dator blir hackad eller stulen så är det inte lika säkert att din information är i säkert förvar. Vet inte hur informationen krypteras i NIS men förmodligen så är den relativt säker.

 

Standard-stället för att förvara viktiga nummer och lösenord brukar vara på gula post-it lappar på skärmen eller brevid datorn. Väldigt bekvämt men inte den säkraste platsen att lagra känslig information.

Skämt å sido, den bästa platsen för att lagra nummer är nog i huvudet. Än så länge går det inte att komma åt informationen där, det största problemet blir nog att människan har en förmåga att glömma viktiga saker...

 

 

----------------------------------------

"Cheating is like masturbation. Feels good while you're doing it but once you're finished it only emphasizes how empty and shallow your life really is."

 

 

[inlägget ändrat 2004-06-18 20:08:36 av Warwolf]

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...