Just nu i M3-nätverket
Jump to content

datorn stänger av


ray

Recommended Posts

Jag har xp och har formaterat hårddisken eftersom jag trodde det var virus. Instalerat XP igen. Allt verkar bra datorn går som den ska. Men när jag instalerat mitt motorola modem och går ut på internet så kommer fönstret upp direkt som säger att datorn kommer stänga ner. Vad beror det på? Jag kan väl inte ha fått virus i samma ögonblick som jag kopplar upp mig, eller?????

Anders

 

Link to comment
Share on other sites

 

Låter som att du kan ha sasser masken på din dator, scanna din dator här.http://housecall.trendmicro.com/housecall/start_corp.asp , gå till windowsupdate.com och hämta viktiga säkerhetsuppdateringar för att täppa till hålen i windows som Trojanerna använder för att infektera din dator. Skaffa ett antivirusprogram till din dator om du inte redan har det. Här finns ett som är gratis o funkar bra:http://www.avast.com/i_idt_1016.html

Om onlinescanningen inte tar bort viruset kan du hämta verktyg för att ta bort det här:http://www.pandasoftware.com/download/utilities/ sasser finns i olika varianter från sasser a till d, det finns verktyg att ta bort dem alla där.

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...