Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Hemsidor visas i 1/2 s, sen poof!


Guest idgadmin

Recommended Posts

Guest idgadmin

Uppdaterade ZoneAlarm, sen har jag problem med vissa hemsidor. Jag hinner se innehållet på sidan i mindre än 1/2 sek. sen blir fönstret vitt! Browserknapparna i Explorer och url-fältet är kvar som vanligt. Det gäller vissa sidor, inte alla. Uppdaterat explorer, XP, DirectX.

Inga censurinställningar aktiverade i explorer heller. Spelar ingen roll om jag stänger av Zonealarm och startar om med Zonealarm avstängt. Däremot hade jag en kort stund Panda Antivirus & Brandvägg OCH Zonealarm installerat samtidigt, men tog bort Panda så fort jag kollat efter virus. Kan det det ha spelat nån roll?

 

Tacksam för svar.

 

Link to comment
Share on other sites

 

Liknande fel för mej.

Hittills bara på en sida, www.spray.se Ibland finns startsidan kvar tills jag ska bläddra vidare, då försvinner den. Ibland visas den bara i 1 sek.

Allt är uppdaterat efter alla konstens regler tycker jag. Kör Panda Platinum med brandvägg och har aldrig klickat tidigare.

 

Några tips?

 

Link to comment
Share on other sites

 

Svara på mitt förra inlägg.

Jag inaktiverade permanent skydd i Panda. (farligt att köra utan skydd, men) Sedan fungerade Spraysidan som vanligt. Sedan aktiverade jag Panda igen. Och nu funkar allt som det ska igen. Även efter omstart av datan.

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...