Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Bf 42 är segt


Guest idgadmin

Recommended Posts

Guest idgadmin

För något år sedan när jag spelade Bf 42 kunde jag ha grafiken på medel utan att det hackade fram vid stora "slag". Men efter att jag har formaterat om den ett par gånger nu, så när jag spelar nu för tiden hackar det fram när man bara är 10 spelare på samma plats.

 

Jag har en Compaq (hatar den) från kommunen så jag har sådana där återställningsskivor å jag tror aldrig att de formaterar datorn riktigt.

 

Link to comment
Share on other sites

 

Ubben - Trollhättan

 

Hej, om du vet vad du har för grafik-kort på datorn , leta upp och installera den senaste drivrutinen från tillverkaren och kolla också att du har senaste versionen av DirectX :http://www.microsoft.com/windows/directx/default.aspx?url=/windows/directx/downloads/default.htm .Om du har dåligt med ramminne kolla upp att det inte ligger en massa program och körs i bakgrunden i onödan.Om inte detta hjälper är det väl tyvärr så att du får titta över vad du kan köpa in för en uppgradering av datorn.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest idgadmin

Installera nyaste drivrutiner till moderkortet, det kan je en liten prestanda höjning. Installera Service Pack om du har windows XP, och ifall du inte gjort det. Defragmentera hårddisken vid behov. Ha inte heller för många bottar, minska på CPU-Time given to AI inställningen.

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...