Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Nero (Svarar inte)


Igga

Recommended Posts

Har laddat ner några filmer från DC++ och ska bränna dom. När Nero analyserat filmen får jag meddelandet att filmen inte är en giltig Video-CD. "Videon kommer att omkodas till Video-CD före bränning." När jag sen trycker OK händer ingenting. När jag trycker ctrl Alt Delite så står det att Nero inte svarar. Vad beror det på? Detta har inte hänt när jag bränt filmer från Kazaa. Har installerat om Nero Express, men det blir samma ändå.

 

 

Link to comment
Share on other sites

o mjag mins rätt, så tar det en bra tid för nero att omvandla filmer (tex. avi) till videoformat svcd elller dylikt. prova med att bränna filmen som en vanlig data cd.

 

 

 

Life is short: learn fast

 

Link to comment
Share on other sites

Hej igen

som sagt: försök att bränna filmen som en vanlig data fil, inte med omvandling till nåt film format.

har du kollat om det verkligen är en film ? ibland finns det file som bara "heter" .avi, eller .mpg eller vad som helst, men som inte är film i och för sig, även detta kan leda till problem. Då kan Nero letar sig ihjäl och slutar svara.

 

Life is short: learn fast

 

Link to comment
Share on other sites

Hej! Det har löst sig nu. När jag provade igen och med lite tålamod väntade ett tag, så började programmet igen av sig självt, och jag kunde bränna filmen som vanligt. JAg hade lite för bråttom alltså. Dessutom kunde jag bränna den i SVCD så det behövdes ingen omvandling. Tack i alla fall.

Man ska lära sig nåt nytt varje dag. :)

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...